Logo

Grydestegt Dådyrkølle

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
1 kg udbenet kølle
2-3 skiver bacon
1/4 l. kogende vand/fond
2 stk gulerødder i tern
1 laurbærblad
2 hakkede løg
10 peberkorn
1 dl rødvin
Salt
peber

Pynt:
180 g bacon i terninger
500 g champignon

Sauce:
3 dl fløde
50 g ribsgele

køllen gnides med salt og peber. Brunes i gryde sammen med baconskiver ne. Vand/fond tilsættes sammen med gulerødder, laurbærblad, hakkede løg og peberkorn. Småkoger under låg ca. 90 min. Kødet vendes jævnligt og den sidste halve time tilsættes rødvin.
Kødet skæres ud i ca. 1/2 cm tykke skiver og pyntes med bacon i terninger ristet sammen med champignon.

Sauce:
Stegeskyen sies, fløde tilsættes, hvorefter saucen smages til med salt, peber og ribsgele inden den jævnes.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.273 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Fasan i kålEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Pappardelle gratinAnderledes hverdagsmad med meget smag som hele familien kan lide. Der bliver garanteret...
• Franske kyllingelår på kartoffelbundEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Cheesecake, bagt, med creme fraicheCheesecake er en fantastisk lækker dessert, som er perfekt til kagebordet. Denne opskift...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os