Logo

Grydestegt dyrekølle

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
1 1/2 kg hjortekølle u/ben
2 1/2 dl kogende vand
2 gulerødder i tern
1 laurbærblad
2 hakkede løg
10 peberkorn
1 dl rødvin
3 dl piskefløde
50 g ribsgelé
500 g champignon
200 g bacon i skiver

Køllen gnides med salt og peber.
Brunes i en gryde sammen med 2-3 skiver bacon.
Vand, gulerødder, laurbær, løg og peberkorn tilsættes.
Småkoger under låg i ca. 90 minutter.
Kødet vendes jævnligt og den sidste halve time tilsættes vinen.
Stegeskyen sies, fløde tilsættes hvorefter der smages til med salt, peber og ribsgelé inden saucen jævnes.
Kødet skæres ud i 1/2 cm tykke skiver og pyntes med bacon i terninger ristet sammen med champignon.
Serveres med smørstegte kartofler og kogte grønsager eller årstidens salat.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 4,6 (5 stemmer)
Siden er blevet set 2.040 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Fennikelsalat med rejer - diabetikerSpis noget let i aften her med fuldkornsboller
• Pasta kalkunfad med broccoliEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Frikadeller med stuvet spidskålHer får du en god grundopskrift på klassiske, danske frikadeller. Server dem et ekstra...
• Chokolade kage 2En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os

Smæk insektet!