Logo

Gryderet Mexicansk

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook



#

170 g kalkunkød
50 g løg
1/2 rød peberfrugt
1/2 gul peberfrugt
75 g løse majs
50 g squash
1 gulerod
karry
hvidløg
salt
peber
*


Svits løgene i en tykbundet gryde, derefter kødet der er skåret i fine strimler.

Efter et par minutter tilsættes alle grønsager samt krydderier minus majs, som tilsættes efter ca. 10 min. Tilsæt lidt vand, så der bliver lidt sauce, som jævnes med hvedemel.



 

Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.321 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Kalkunschnitzel og baba med romDet er en rig, velsmagende og fyldig dessert, så derfor har vi valgt en let hovedret med...
• Kalkungryde med paprikaVi begynder ugen med en nem, sund og slank gryderet serveret med grøn kartoffelmos
• Kalkunstrimler i pakker med appelsin, spinat og tomaterEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Smørkage af wienerbrødsdejKage vækker altid glæde, og med denne klassiske smørkage får du hele 10 stykker
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os