Logo

Grydestegt nakkekam med gnocchi

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 oksenakkekam
hvidløg
frisk salvie
frisk rosmarin
olivenolie
¾ l rødvin
hønsebouillon
finthakket bladselleri
finthakket gulerod
parmesan

Gnocchi:
kogte og pillede kartofler helst ikke nye
hvedemel
æg

Skær små huller i nakkekammen med en kniv og spæk med store stykker hvidløg samt salvie og rosmarin.
Bind stegen med bomuldssnor for at holde lidt sammen på den.
Brun kødet på alle sider i en gryde med olivenolie.
Tilsæt rødvin, hønsebouillon og de hakkede grønsager.
Lad retten simre i fire timer.
Tag kødet op og lade det hvile, mens saucen laves.
Hæld væden og grønsagerne op i en si, som er stillet oven på en skål, og pres grønsagerne igennem.
Læg de kogte gnocchi i saucen.
Skær kødet i skiver og anret på et fad med sauce og gnocchi.
Drys parmesan over.

Gnocchi:
Mos de kogte og pillede kartofler.
Hæld den mosede masse ud på køkkenbordet og tilsæt hvedemel svarende til en tredjedel af kartoflernes vægt.
Knæk et par æg i og ælt videre.
Del dejen og tril til pølser, som så skæres ud i mindre stykker.
Drys hvedemel over, så de ikke hænger fast i bordet, når de skal flyttes. Med en hulske sænkes gnocchien i kogende vand.
Når gnocchierne flyder på overfladen, er de færdige.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 2.433 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvordan holder du ferie i år?








Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her