Logo

Grydestegt nakkekam med appelsin

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
500 g nakkekam uden spæk
½ spsk karry
2 spsk smør eller margarine
Saften og skal fra en appelsin
3 dl bouillon
Salt
1 spsk hvedemel
Kulør

Gnid kødet med karry og brun det godt i en stegegryde i smør eller margarine.
Vask appelsinen og halver den. Pres saften ud og kom den sammen med skallen i gryden og hæld bouillon ved. Drys salt på med forsigtighed - afhængig af hvor salt bouillonen er.
Læg låg på gryden og lad kødet småstege en god time.
Tag kødet og appelsinskallerne op. Jævn stegeskyen med lidt meljævning og tilsæt evt. lidt kulør.
Skær kødet for og anret det på et fad.
Facebook
Opret din egen Kogebog Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 2.536 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?