Logo

Grydestegt svineskank

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
1 kg svineskanke
friske krydderurter (oregano, merian, basilikum etc.)
kinesisk soya
smør eller margarine til bruning

tilbehør:
kartofler (evt. kartoffelmos)
syltede rødbeder, græskar eller asier

Svineskankerne brunes på alle sider i smør eller margarine i en tykbundet gryde.
Der tilsættes et par deciliter vand, salt, peber, krydderurter og kinesisk soya tilsættes, og retten steger under låg i ca. 2 timer. Skankerne tages op, skyen filtreres, skummes for fedt og jævnes med hvedemel.
Skankerne "strippes" for skind og fedt, og det reelle kød skæres fra benet.
Køddet anbringes i saucen og serveres med pillekartofler eller kartoffelmos til.
Serveres med pillekartofler eller kartofelmos.
Dertil syltede rødbeder, asier eller græskar.
Facebook
Opret din egen Kogebog Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5.0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 2.400 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?