Logo

Gulerodsbøf

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

2 gulerødder
400 g hakket oksekød
1 tsk soyasauce
1 fed hvidløg
salt, peber
persille
 
Rens gulerødderne og riv dem fint.

Rør det hakkede kød med de revne gulerødder og tilsæt soyasauce, knust hvidløg, salt og peber.
Form blandingen til små bøffer, og steg dem i smør ca. 4-5 min på hver
side.
Server med kartoffelmos og drys med persille.

Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.091 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Efterårsmad med nødderHvis du er så heldig at have et nøddetræ i haven, er det tid til at nyde de knasende...
• Ostesoufflé med kålsalatOst og kål har det godt i hinandens selskab. Her er osten bagt og kålen rå. Det er en...
• Fiske-nuggets med kartofler, gulerødder og dipDe små stykker frisk fisk er paneret med persillerasp og bagt i ovnen. Sprøde gulerods- og...

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Fortæl dine venner om os