Logo

Gulerodsgryde

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

500 g oksekød uden ben (klump eller bov)
1 løg
3 spsk smør
½ l. bouillon + ½ grønsagsterning
5 gulerødder
6-7 kartofler
salt, peber
½ dl hakket persille
evt. merian
 
Skær kødet i store tern.
Pil løget og hak det fint.
Svits kød og løg i smør i en stegegryde, hæld bouillon ved og lad retten
småsnurre under låg i ca. 1 ½ time.
Imens renses og snittes gulerødderne og kartoflerne.
Lad det koge med kødet de sidste 20 min, tilsæt krydderierne og evt. lidt mere væske.
Smag til og drys med persille.
 
Tips: Kan serveres med groft brød.
Hvis man gerne vil have sauce, jævn da med lidt Maizena i vand.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.891 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?





Effektiv reklame - klik her