Logo

Gulerodssuppe - diabetiker

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Denne suppe kan man variere og lave i en håndevending af de ting, man nu har, hvis der kommer overraskende besøg. Spis noget let i aften

Denne suppe kan man variere og lave i en håndevending af de ting, man nu har, hvis der kommer overraskende besøg. Spis noget let i aften

 

5 dl gulerodssaft

40 g smør

40 g hvedemel

5 dl grønsagsbouillon

havsalt og friskkværnet peber

muskatnød

2 kviste løvstikke (eller andet kryddergrønt)

2 spsk cremefraiche 18%

*

A. Varm smørret op og svits melet i det.

Tilsæt langsomt og under stadig omrøring gulerodssaft og bouillon og lad det små koge i 5 min.

 

B. Krydr gulerodssuppen kraftigt med salt, peber og muskatnød.

Skyl løvstikken, dup den tør, pluk bladene af og skær dem i strimler.

 

C. Hæld suppen i dybe tallerkener, kom en klat cremefraiche i midten og pynt med løvstikke.

 

Per Portion 990/236 kJ/kcal. 3 g protein. 16 g fedt. 17 g kulhydrat. 3 g fibre.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 2.304 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad er din mening om kongehuset?
Effektiv reklame - klik her