Logo

Gullaschsaute

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

4 dl hønse- eller kalvebouillon
150 g linser
2 snittede gulerødder
1 frisk timian
250 g oksekød skåret i tern (2x2x2 cm)


Varm olivenolie i en gryde og sauter kødet 2 - 3 minutter.

Krydr med salt og peber.

Tag kødet fra.

Skyl linserne og kom dem i en gryde med halveret hvidløg og bouillon.

Lad det simre 5 minutter.

Tilsæt gulerødder og lad det simre yderligere 10 minutter.

Tilsæt kødet og plukket timian.

Kog det igennem og smag til med salt og peber.

Server retten som den er med et godt glas rødvin og brød til.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 2.353 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvem skal være statsminister ved et blåt flertal ved næste valg?


Effektiv reklame - klik her