Logo

Hønserisotto

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Hønserisotto

2 løg

1 rød peberfrugt

1 porre

1½ spsk olie

2 dl langkornede ris

1 ds majs

1 håndfuld (kop) ærter fra frost

suppe og hønsekød fra foregående dag

Tilbehør: flute

*

Hak løg og peberfrugt og skær porre i tynde skiver.

Lad det hele snurre i olie uden at tage farve.

Tilsæt ris og afdryppede majs­korn og rør om.

Hæld 3 dl suppe ved og læg låg over.

Lad det stå for svag varme i 15 minutter.

Tag gryden af varmen og tilsæt 1 håndfuld ærter og hønsekød.

Lad retten stå under låg endnu 10 minutter før serverin­gen.

Server flute til.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 996 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvem skal være statsminister ved et blåt flertal ved næste valg?


Effektiv reklame - klik her