Logo

Hønserisotto

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Hønserisotto

2 løg

1 rød peberfrugt

1 porre

1½ spsk olie

2 dl langkornede ris

1 ds majs

1 håndfuld (kop) ærter fra frost

suppe og hønsekød fra foregående dag

Tilbehør: flute

*

Hak løg og peberfrugt og skær porre i tynde skiver.

Lad det hele snurre i olie uden at tage farve.

Tilsæt ris og afdryppede majs­korn og rør om.

Hæld 3 dl suppe ved og læg låg over.

Lad det stå for svag varme i 15 minutter.

Tag gryden af varmen og tilsæt 1 håndfuld ærter og hønsekød.

Lad retten stå under låg endnu 10 minutter før serverin­gen.

Server flute til.

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 721 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Marineret dådyrkølleEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Chiligryde med rissalat 2En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• NuggetsHjemmelavede nuggets er bare kendt for at være et rigtig børnehit – men det er mindst lige...
• LimesorbetEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser du til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Smæk insektet!