Logo

Hønserisotto

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Hønserisotto

2 løg

1 rød peberfrugt

1 porre

1½ spsk olie

2 dl langkornede ris

1 ds majs

1 håndfuld (kop) ærter fra frost

suppe og hønsekød fra foregående dag

Tilbehør: flute

*

Hak løg og peberfrugt og skær porre i tynde skiver.

Lad det hele snurre i olie uden at tage farve.

Tilsæt ris og afdryppede majs­korn og rør om.

Hæld 3 dl suppe ved og læg låg over.

Lad det stå for svag varme i 15 minutter.

Tag gryden af varmen og tilsæt 1 håndfuld ærter og hønsekød.

Lad retten stå under låg endnu 10 minutter før serverin­gen.

Server flute til.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 1.633 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Bør 17-årige have lov til at køre bil alene?
Effektiv reklame - klik her