Logo

Hakke-Chow-Mein

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Hakke-Chow-Mein

 

Chow mein er en nudelret indenfor det kinesisk-amerikanske køkken i USA. Derfra har retten spredt sig til mange andre lande, blandt andet tilbage til Hongkong. Retten stammer fra Kina og betyder stegte nudler.

Til 4 personer. Tilberedningstid: ca. 25 min.

#

½ portion pikant kødsauce (se opskrift)

1 stor grøn peberfrugt

1 lille ds (225 g) ananas

1 citron

1-2 spsk farin

1½ dl vand eller bouillon

1 spsk Maizena mel

hvidløgssalt

4 tsk soy sauce

*

1. Varm saucen i en kasserolle.

2. Rens peberfrugten, skrab kernerne ud og skær frugtkødet i terninger, der koges næsten møre i saucen i 5 min.

3. Skær ananassen i mindre stykker, der også varmes i saucen.

Tilsæt ananaslage, citronsaft, 1 spsk farin og vand eller bouillon.

Lad det koge op.

Rør maizenamelet ud i lidt vand og jævn saucen.

Smag den til med hvidløgssalt og soy sauce.

4. Retten serveres med løse ris eller nudler.

 


 

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 0,0 (0 stemmer)
Siden er blevet set 201 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Fyldte rundstykkerEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Indianergryde med bønnerIndianergryde kan også laves med råt, hakket kød i stedet for kødsaucen. Tilsæt ekstra...
• Fyldte rundstykkerEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• BananmousseMousse kommer i mange versioner. De fleste kender nok chokolademousse. Her laves moussen...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os