Logo

Hakkebøf med rösti

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Hakkebøf med rösti

 

Vi har piftet en almindelig hakkebøf op med sprøde kartoffelkager. Ælt kødet sammen med salt og peber, inden du former bøfferne, så smager det af mere og får en bedre struktur.

Arbejdstid: 20 min. Stegetid: 15 min. Ikke fryse-egnet. 2 personer. Er du alene så halver portionen.

  

#

350 g hakket oksekød

 

Røsti:

400 g store kartofler

1 løg

friske krydderurter

1 spsk olie

salt og peber-

 

Tilbehør:

grønsager eller salat

*

 

Skræl kartoflerne og riv dem groft på et rivejern.

Tryk dem fri for væde og bland dem i en skål med revet løg, salt, peber og evt. hakkede krydderurter.

Del kartoffelmassen i 4 portioner og pres dem godt sammen.

Steg dem som flade "kager" på en varm pande med olie, ca. 7 min. på hver side.

 

Ælt kødet sammen med salt og peber og form det til 2 bøffer.

Steg dem på en pande med lidt olie ca. 4 min. på hver side.

Anret mellem eller med kartoffelkagerne og server med friske grønsager eller en salat.

 

Kilde: Hjemmets bedste MAD og Sandra Leigh Draznin

 


 

Facebook
Opret din egen Kogebog Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 0,0 (0 stemmer)
Siden er blevet set 2.190 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?