Logo

Hakkebøf med skarpe løg

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
500 g hakket oksekød
salt og friskkværnet peber
god olie og smør til stegning
4 løg snittet fint
2 spsk sukker
3 store kartofler fintrevne
HP sauce, worcestershiresauce, engelsk sauce
chilisauce efter smag og behag
 
Hakkekødet formes til små bøffer og krydres med salt og peber.
Hakkebøfferne brunes ved stærk varme til de har fået en pæn brun
farve (kun kort tid ellers bliver de hurtigt for tørre).
Løgene brunes i sukker og smør ved jævn varme i 8-10 min.
Kartoflerne kommes ved og det hele dækkes med vand.
Koges ved svag varme i ca. 10 min.
De sidste 6-8 min. lægges bøfferne i kartoffelsaucen, må ikke koge.
Smages til med salt og peber, HP sauce og worcestershiresauce og gerne et par dråber chilisauce alt efter smag og behag.
Serveres med grøn salat: revne grønsager med en sennepsdressing
bestående af cremefraiche 18% smagt til med sennep og friskhakket
persille.
 
Tips: Godt stegte spejlæg vil være prikken over i´et til denne dejlige ret.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 2.683 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Farsbrød med tomaterEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Ovndampet pighvar med linser og baconEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Flæskeæggekage historisk opskriftEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• BærsorbetDenne dessert er både let at lave og smagert dejligt. Husk dog at der skal bruges en...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os

Smæk insektet!