Logo

Hakkebøffer

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
500 g strudsefars
30 g smør
1 pakkebacon i skiver
salt
peber
2-3 dl bouillon

Del kødet i 8 lige store portioner.
Hak bøfferne let på kryds og tværs med en kniv.
Drys med salt og peber.
Læg baconstrimlen rundt om bøffen (foldet en gang på den smalle led).
Brun fedtstoffet på panden. Læg bøfferne på, og brun dem ved kraftig varme 2 min. på hver side - dæmp varmen og steg bøffen 5-6 min..
Lav sauce af fedtstoffet i panden, tilsæt bouillon og lad det koge op.
Jævnes med Maizena- majsmel opløst i vand.

Tilbehør:
Sløjfenudler og frisk salat fra årstiden.

eller: Kartofler m/ kogte grønsager eks. broccoli og gulerødder og bearnaisesauce.
Champignons svitses i tør pande er lidt ekstra godt til ganen
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.985 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Boller i karry 2Boller i karry er blevet en klassiker på middagsbordet, hvilket er meget naturligt da...
• Løgtærte med stuvede svampeHvis du har købt en færdiglavet tærte med løg, som du synes ser lidt kedeligt ud, så prøv...
• Kylling à la Mexico med tacosauceEn let og hurtig ret, kylling kan ofte købes billigt på tilbud
• Indbagt is med marengsEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os

Smæk insektet!