Logo

Hakkebøffer med bløde løg i flødesauce

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Hakkebøffer med bløde løg i flødesauce

 

Hakkebøffer er en storfavorit hos mange og de laves i alle afskygninger. Her med bløde løg i flødesauce. Vil du vække jubel i din familie, så bare sig "Vi skal spise hakkebøf i dag"...

4 personer. 30 minutter.


# Ingredienser

Hakkebøffer:

600 g hakket oksekød

2 spsk smør

salt og peber

 

Bløde løg i flødesauce:

2 store løg (skæres i tynde skiver)

2 spsk smør

½ l fløde

salt og peber

 

Kogte, stegte kartofler i både:

500 g kartofler

salt

1 dl olie

2-3 spsk smør

 

Grøn salat:

Frisk grøn salat - gerne en sprød type.

diverse grønt

 

Dressing:

1 fed hvidløg knust med kniven

1 tsk sukker

1 tsk sennep

salt og peber

½ dl god olie

2 spsk god eddike

 

*

Tilberedning

Steg løgene i smør ved svag varme.

Brug gerne panden du stegte bøfferne i – uden at gøre ren.

Der sidder en masse smag.

Når de er bløde, krydres de med salt og peber.

 

Oksekødet formes til fire bøffer, kommes på panden, og fløden tilsættes.

Når fløden jævner, smages de til.

 

Del kartoflerne i både og kog dem i det salte vand.

Hæld vand fra, og lad dem dryppe godt af.

Steg kartoflerne i halv olie og halv smør til de er sprøde og gyldne.

 

Ingredienserne under 'dressing' blandes sammen.

Retten er klar til servering.

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 2.147 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?





Effektiv reklame - klik her