Logo

Hakket oksekød med splitlinser

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

200 g hakket økologisk oksekød
1 fintsnittet løg
150 g Split linser
2 fed fintsnittede hvidløg
2 rensede porrer
1 lille bdt hakket bredbladet persille, finthakket
Salt og peber

Varm olie i en gryde og sauter kød og løg i 2 minutter.

Tilsæt de skyllede linser, hvidløg og vand til det dækker.

Lad det simre i 10 minutter.

Tilsæt grove stykker af porrer og persille.

Lad det simre yderligere 5 minutter.

Smag til med salt og peber og server retten rygende varm.

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.004 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Stegte nudler KoreanskEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• KartoffelgnocchiEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Tjerkesisk kyllingEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Triade fra konditorietEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os