500 gram hakket oksekød 
2 stk peberfrugter i tern 
2 stk løg i tern 
3 dl  vand 
3-4 tomater i både 
150 gram ærter 
 
Sur/sød sauce: 
1 dl  vand 
1 spsk  majsstivelse 
1 dl  farin 
½ dl  eddike 
1 tsk  salt 
1 lille dåse koncenteret tomatpure (70 gram)
 
Brun oksekødet uden brug af fedtstof på en stor pande eller i en gryde, 
tilsæt peberfrugt og løg og svits det med kødet i 3-4 minutter.
Tilsæt vand og lad det hele koge op, bland alle indgredienser til den 
sur/søde sauce sammen og rør blandingen sammen med kød og grønsager 
under omrøring.
Tilsæt tomater og ærter, giv saucen endnu et opkaog og server retten 
med nudler eller ris.
  
Tips: I stedet for majsstivelse, kan almindelig meljævning bruges, den 
skal bare laves lidt tyk.