Logo

Hamburgerryg i fad

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
1 stor porre
350 g hamburgerryg
peber
4 tomater
125 g ost
1 tsk paprika
2 dl bouillon

Porren snittes fint og lægges i bunden af et ovnfast fad.
Kom Hamburgerryggen over og krydr med en smule peber, hæld bouillonen ved.
Dæk med tomatskiver og osteskiver, drys lidt paprika over.
Sæt fadet i ovnen ved 200°C i ca. 40 minutter til grønsagerne er møre.

Servering:
Det foreslås at retten serveres med dampede ærter og gulerødder. Det gøres således:
Kog gulerødderne med lidt salt og 1 tsk sukker, varm de dybfrosne ærter, anrettes på et fad, og der drysses lidt persille over.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 2.458 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Kartoffel-spinatfrikadeller og tomatsalatEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Toast med lynstegte rejerDu kan lave denne nemme ret med optøede, pillede rejer eller kæmperejer. Hvis kæmperejerne...
• Kylling fra NormandietEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Indbagte æblestykkerEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os