Logo

Hamburgerryg i lyntempo

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Hamburgerryg i lyntempo

8 skiver hamburgerryg uden ben

1 dl tør hvidvin

250 g champignon

4 store tomater

salt og peber

½ tsk tørret salvie

200 g Danbo ost

Tilbehør: kogte, grønne bønner, brød, sennep

*

Læg hamburgerryggen i smurt, ildfast fad og hæld vinen ved.

Dæk med låg eller alufolie og stil det i 225°C varm ovn i 10 minutter.

Skru ovnvarmen op til 275°C.

Tag fadet ud og fordel først de udskivede champignon på hamburgerryggen, dæk med tomatskiver og drys med salt, peber og salvie.

Høvl osten over og gratiner retten ca. 20 minutter.

Server kogte bønner, hvidt brød og sennep til. 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.828 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?