Logo

Hamburgeryg på Italiensk

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

400 g hamburgerryg
2 spsk hvedemel
¼ tsk peber
2 æg
3 spsk vand
80 g parmesanost eller grana ost
30 g smør eller margarine
1 spsk olie

Skær kødet i ½ cm tykke skiver.
Bland hvedemel og peber. Vend skiverne heri.
Pisk æg, vand og ost sammen og vend skiverne i æggemassen.
Smør og olie varmes op på en pande til det er lysebrunt.
Steg skiverne gyldne ved svag varme, i alt ca. 4 minutter.

Tilbehør:
Rissalat: 3 dl løse ris, kogte og kolde, tomater og peberfrugter i sennepsdressing samt avocado og grønne salatblade

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 3.045 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?






Effektiv reklame - klik her