Logo

Hare på grill

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Hare på grill

Forberedelse: 30 min. (plus marineringstid) Grilltid: 20-25 min.


# Ingredienser 

1 hare, delt i 8 dele


Marinade:

5 dl rødvin

2 dl olivenolie

1 laurbærblad

2 løg, skåret i skiver

4 hvidløgsfed, finthakkede

en hel del frisk timian

12 hele sorte peberkorn

havsalt og friskkværnet sort peber


Hare på grill


* Tilberedning 

A. Bland ingredienserne til marinaden i en stor skål.

Mariner harestykkerne i mindst 1 døgn i køleskabet.

 

B. Tag de marinerede harestykker ud af køleskabet 30 min. før de skal grilles.

Læg harestykkerne med skindsiden nedad på den varme del af grillen.

Drys salt og peber på, grill harestykkerne i 3-4 minutter på hver side.

 

C. Flyt stykkerne til den kølige del af grillen.

Grill harestykkerne til de er færdige (ca. 15 min.).

Lad dem hvile i 10 min. før servering.



Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 10.120 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?






Effektiv reklame - klik her