Logo

Harefilet som små tournedos

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
7-800 g filet af 1 lidt stor hare
salt
peber
røget spæk, ca. 2 skiver i små terninger
smør

Fileterne fra haren skæres ud og skæres i ret tykke stykker, der bankes lidt i facon som en tournedos. ( Resten af hare kan koges med grønsager, pilles fra benet og anvendes til i en dejlig hareragout). De små harefileter steger på panden i brunet smør sammen med bitte små røgede flæsketerninger, 4 min. på hver side, til de er møre. Panden koges af med portvin eller sherry, der hældes over koteletterne.
Facebook
Opret din egen Kogebog Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.853 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?