Logo

Haresteg eller kaninsteg

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
1 hare eller kanin
150 g spæk
25-30 g margarine
50 g sauce af fedtstof
75 g hvedemel
3/4 l mælk
kulør
ribsgele
flødeskum

Haren eller kanin gøres i stand, gnides med krydderier, spækkes og lægges i bradepanden.
Margarinen fordeles under haren eller kaninen.
Når haren eller kaninen er brun, hældes saucen over, og den færdigsteges.

Saucen sies, koges op, krydres, og lige anretningen tilsættes et par spiseskefulde flødeskum og lidt ribsgele.

Indsættes i varm ovn, midterste ribbe og åben ventil. Brunes ved stærk varme - 225° C. Viderestegning med lukket ventil i 1 1/2 time. Temperaturen stilles på 160° C.
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.527 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Risotto med kantarellerEn fryd for sjælen for dem, der er blevet hjemme i ferien: Med kantareller, bacon og...
• Grønne kyllingerEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Saltindbagt oksemørbradEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Rabarberis med høvlet nougatEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os