Logo

Haresteg eller kaninsteg

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
1 hare eller kanin
150 g spæk
25-30 g margarine
50 g sauce af fedtstof
75 g hvedemel
¾ l mælk
kulør
ribsgele
flødeskum

Haren eller kanin gøres i stand, gnides med krydderier, spækkes og lægges i bradepanden.
Margarinen fordeles under haren eller kaninen.
Når haren eller kaninen er brun, hældes saucen over, og den færdigsteges.

Saucen sies, koges op, krydres, og lige anretningen tilsættes et par spiseskefulde flødeskum og lidt ribsgele.

Indsættes i varm ovn, midterste ribbe og åben ventil. Brunes ved stærk varme - 225° C. Viderestegning med lukket ventil i 1 ½ time. Temperaturen stilles på 160° C.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.741 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Risotto nicoise-style med grillet tunDu gør din forbrænding en stor tjeneste ved at vælge brune risottoris frem for hvide til...
• Oksekød med peberrodEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Fetadeller af lammekødEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Bradepandekage med sommerbær 2Sommerluksus til hverdag. Hvis du har en lille portion af flere slags bær, så prøv at bage...
Afstemning
Hvad spiser du til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Smæk insektet!