Logo

Hasselnødde paté

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
2 kop per hasselnødder
1 stor tomat skåret i både
2 stilke selleri skåret i store stykker
1 gulerod skåret i store stykker
1 lille rødløg hakket groft
¼ frisk estragon (eller 2 spsk tørret estragon)
1 tsk spidskommen
1 tsk karry
¼ tsk cayenne peber
1-2 tsk havsalt
2 spsk frisk- presset citronsaft

Udblød hasselnødderne i vand i 30 min og hæld vandet fra.
Kom tomat, selleri, gulerod, løg og estragon ned i foodprocessoren og kør indtil alt er fint hakket.
Tilsæt hasselnødderne, spidskommen, karry, cayenne, citronsaft, og salt.
Blend til du får en tyk crème, og hjælp evt til ved at skrabe ned fra siderne.

Tips: Traditionelt indeholder karrypulver ristede ingredienser. Hvis du ikke kan finde karry pulver uden ristede ingredienser så brug ½ tsk malet koriander og ½ tsk malet eller frisk gurkemeje.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.006 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Ovnbagt torsk med sennep og estragonVi har givet et par stykker frisk torskefilet en kappe af krydderurterasp, som både giver...
• Flamberet hummerEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Pheasant and green grapesEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Nødde æblekage En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser du til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Smæk insektet!