Logo

Hasselnødde paté

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
2 kop per hasselnødder
1 stor tomat skåret i både
2 stilke selleri skåret i store stykker
1 gulerod skåret i store stykker
1 lille rødløg hakket groft
1/4 frisk esdragon (eller 2 spsk tørret esdragon)
1 tsk spidskommen
1 tsk karry
1/4 tsk cayenne peber
1-2 tsk havsalt
2 spsk frisk- presset citronsaft

Udblød hasselnødderne i vand i 30 min og hæld vandet fra.
Kom tomat, selleri, gulerod, løg og esdragon ned i foodprocessoren og kør indtil alt er fint hakket.
Tilsæt hasselnødderne, spidskommen, karry, cayenne, citronsaft, og salt.
Blend til du får en tyk crème, og hjælp evt til ved at skrabe ned fra siderne.

Tips: Traditionelt indeholder karrypulver ristede ingredienser. Hvis du ikke kan finde karry pulver uden ristede ingredienser så brug 1/2 tsk malet koriander og 1/2 tsk malet eller frisk gurkemeje.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 843 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Laksestuvning med æg og dildEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Blomkålssalat med camembertHvis du vil servere en sund, lækker og nem salat til dine gæster eller som nem hverdagsmad...
• Lyssej med peberrodEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Kirsebær parfaitEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os