Logo

Havesymfoni

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
3 spsk olivenolie
1 hakket løg
1 fed hakket hvidløg
2 pastinakker i skiver
1 hakket grøn peberfrugt
2 mellemstore squash i skiver
1/2 l. snittet hvidkål
1 flået tomat hakket og befriet for kerner
1 tsk rosmarin
1 tsk timian
1 dl vand
 
Varm olie op i en gryde, svits løg og hvidløg og tilsæt øvrige ingredienser.
Læg låg på og lad grønsagerne simre i 20 minutter.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 829 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Poussiner i krydret surdej med forårsurterEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Grillstegt rådyrEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Rødspættefileter med remouladesauceEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Pæretærte à la Belle HeleneDesserten er en sprød tærtebund fyldt med vaniljeflødeskum og syltede pærer og serveret...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os

Smæk insektet!