Logo

Havets frugter

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
250 g frisk pasta
300 g tunfisk, frisk eller frossen
1 rød peberfrugt
1 gul peberfrugt
1 løg
100 g tomater
3 spsk olivenolie
100 g majs
3 tsk citronsaft
purløg

Pastaen koges al dente i letsaltet vand.
Tunfisken skæres i tern, 1 cm.
Peberfrugterne skæres i små tern.
Løget hakkes og tomaterne skæres i både.
Olien varmes op i en gryde, svits løg og tomater.
Tilsæt tunfisken, steg et par min.
Tilsæt peberfrugter, majs og citronsaft.
Det hele koger i 3-4 min.
Smag til med salt og peber.
Den varme afdryppede pasta vendes i tunfiskeretten.
Pyntes med friskklippet purløg.
Server flûte til.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.067 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Krydret kålsuppeEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• WienerkarbonaderEn ægte wienerschnitzel, som man får den i Wien, er et stykke stegt, paneret...
• KyllingeragoutEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Jordbær og rabarber med krymmeldejJordbær og rabarber klæder hinanden vældig godt, prøv denne skønne opskrift på dessert...
Afstemning
Hvad spiser du til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Smæk insektet!