Logo

Havtaskekæbe med tomat og porrer

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Havtaskekæbe med tomat og porrer

 

4 havtaskekæber

2 porrer

4 solmodne tomater

2 fed fintsnittede hvidløg saft fro1 lime

2 tsk kapers

frisk basilikum

olivenolie

salt og peber

 

Varm lidt olivenolie på en pande, og steg fisken i 3-4 minutter på hver side.

Tag den fra, og hold den lun.

Varm lidt olivenolie i en gryde, og sauter porrer og tomater i 2 minutter.

Tilsæt hvidløg, lime, kapers og ½ kop vand.

Lad det simre i 5 minutter.

Tilsæt basilikum, og krydr med salt og peber.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (6 stemmer)
Siden er blevet set 6.656 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Skal Roskildefestivalen være politik eller musik? I år vil de fejre solidaritet med Palæstina. Er det foreneligt med musik?



Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her