Logo

Havtaske, ovnbagt

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Lige den rigtige ide til søndagsmiddagen. Det hele kan forberedes og stikkes i ovnen - og så kan man sætte sig til rette med søndagsavisen ...

Lige den rigtige ide til søndagsmiddagen. Det hele kan forberedes og stikkes i ovnen - og så kan man sætte sig til rette med søndagsavisen

 

400 g tomater

200 g courgetter

30 g sorte oliven fra lage

1 bundt persille

½ bundt timian

800 g havtaske (klargjort)

salt og peber

ildfast fad (ca. 35 cm lang)

½ citron, økologisk

1 fed hvidløg, skåret i tynde skiver

6 spsk hvidvin

6 spsk (oliven)olie

*

A. Tomater skæres i kvarte, udkernes og skæres i grove stykker.

Courgetter gøres i stand, halveres på langs og skæres i skiver.

Sorte oliven fiskes op af lagen.

Persille og timian nippes af stilkene.

Klargjort havtaske krydres med salt og peber og lægges i en ildfast fad.

B Skær ½ citron i tynde skiver og læg dem oven på fisken.

Drys med persille og timian.

Tomater, courgetter og oliven fordeles rundt om fisken.

Der krydres med salt, peber og hvidløg i tynde skiver.

Dryp med 6 spsk hvidvin og 6 spsk olivenolie.

Sæt fiskefadet 25-30 minutter i den forvarmede ovn på 2. rille fra neden ved 200°C. (Varmluft kan ikke anbefales).

Pr. portion: 32 g protein. 21 g fedt, 4 g kuLh. = 340 kcaL / 1427 kj)

--

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 4,1 (16 stemmer)
Siden er blevet set 22.049 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvor tit spiser du fisk til aftensmad?



Effektiv reklame - klik her