Logo

Hawaiigryde

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
500 g kalkun i strimler
1 lille dåse ananas i lage
1 finthakket løg
1 peberfrugt i strimler
salt
1 tsk paprika
¼ kinakål i strimler
20 g margarine
1 spsk olie

Kødet sauteres i det brunede fedtstof.
Grønsagerne tilsættes og svitses et par minutter.
Ananasringe skæres i kvarte og hældes i gryden sammen med saften.
Retten smages til med salt og kinakålen tilsættes.
Facebook
Opret din egen Kogebog Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 4,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.667 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?