Logo

Hel udbenet ørred med fennikel

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Hel udbenet ørred med fennikel

Brug direkte grillning

 

1 ørred på 1 ½ kg

havsalt og peber

olivenolie

2 fennikler

1 skalotteløg, finthakket

2 spsk citronsaft

4 spsk olivenolie

½ bdt dild

 

Skær ned på begge sider af ryggen på ørreden.

Klip forsigtigt rygbenet af, så ørreden stadig er hel, men åben i ryggen.

Fjern indmad og de små ben, som sidder i fileterne og krydr fisken med salt og peber.

Skær fenniklen i meget tynde skiver.

Vend fennikelskiverne med skalotteløg, citronsaft, olivenolie og dild.

Anret fennikelblandingen oven på ørreden.

Læg fisken på grillen med skindet nedad.

Stænk den med olivenolie og grill den i 15 minutter under grilllåg - det sikrer, at varmen fordeles i fisken, der ellers ville blive sort på undersiden og rå på oversiden.

 

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 2.359 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Kalkunsalat med avocado og mandelEn let, frisk og sund start på ugen - med lidt kant
• Suppe med spinat og kyllingEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Kina-kylling + Pærer i makroncremeEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• HindbærpavlovaEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser du til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Smæk insektet!