400-600 g  hellefiskfileter 
Marinade: 
½ dl  soyasauce 
1 spsk  finthakket syltet ingefær 
1 spsk  ingefærlage 
Sauce: 
1 ds  ananasringe i egen saft 
2 røde peberfrugter 
2 ½ dl  fiskebouillon 
1 dl  rosiner 
1 tsk  citronsaft 
1 tsk  vineddike 
1 tsk  sukker 
1 spsk  ingefærlage 
2 tsk  majsstivelse 
½ dl  vand 
½ tsk  salt 
peber 
Pynt: 
Frisk krydderuter 
Fisken skæres i 2 x 2 cm terninger. Marinaden røres sammen, fisken marineres heri 1 time i køleskab. Fisken afdryppes i en sigte, marinaden smides væk. Fisken lægges på bagepapir og stilles i ovnen ca. 5 min. ved 250 º på øverste ovnribbe, til den netop er mør. Ananasringene skæres i tern. 
Peberfrugterne skæres i strimler. Bouillon, ananassaft fra dåse, ananas, peberfrugter, rosiner, citronsaft, eddike, sukker og ingefærlage tilsættes. Snurrer sammen ca. 3 min. Majsstivelsen røres ud i vandet og røres i. Koges kort igennem. Smages til med salt og peber.