7-800 g  hellefisk i portionsstykker 
50 g  peanuts eller cashewnødder 
2 spsk  mælk 
1 spsk  olivenolie 
salt 
peber 
Banansalsa: 
2 bananer 
1 rødløg 
4 spsk  friskrevet kokos (eller 2 spsk kokosmel) 
1 spsk  frisk koriander (eller bredbl. persille) 
1 spsk  olivenolie 
salt 
peber 
1 lime, saften heraf 
Sæt ris over at koge. Hak alle delene til salsaen fint og bland det hele sammen. Smag til med salt og peber. Stil salsaen tildækket i køleskabet indtil servering. Blend eller hak peanuts fint. Pensl fisken med mælk og paner den i nødderne. Varm olien på en teflonpande og steg fisken lysebrun ved mellemvarme ca. 8 minutter i alt. Drys med salt og peber. 
Serveres med jasminris og evt. limebåde