Logo

Bostonsteg stegt som vildt

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Bostonsteg er skåret af okse - det er tykkammen. Server gerne stegen med kartofler, salat og en lækker kraftig rødvin. Velbekomme.


1,5 kg Bostonsteg
knust enebær
Bechamel sauce
bouillon
portvin
Maizena

*

Bestil hos din slagter en Bostonsteg på ca. 1,5 kg
Gnid stegen med knust enebær, og brun den i en stor stegegryde.
Tag stegen op og bag en tynd Bechamel sauce i stegefedtet fra stegen.
Justér farven, og smag saucen til med bouillon, salt, peber.
Læg stegen tilbage i gryden, og lad den stege (koge) i saucen til den er
mør. I alt ca. 1 ½ time.
Læg stegen på et fad, tildækket (for at holde på varmen )
Smag saucen til med 2 sjatter portvin (en til dig og en til saucen), og
juster konsistensen med Maizena, hvis dette er nødvendigt.

1) Kan serveres med Hasselbach kartofler, Waldorff salat, og en
kraftig rødvin.

2) Eller med nye danske kartofler, tyttebær, og hjemmelavet
agurkesalat, og en kraftig rødvin.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5.0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 5.962 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad er din mening om kongehuset?
Effektiv reklame - klik her