Logo

Bostonsteg

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Denne opskrift på bostonsteg er let og perfekt som let aftensmad for hele familien eller gæster en hyggeligt aften. Server med sauce, blandet salat eller kogte grøntsager. Velbekomme.


1 ½ kg okseklump evt. snøret som en rullesteg
100 g stegemargarine el. tilsvarende fedtstof
2 dl rødvin (mindst)
5 dl piskefløde (mindst)
evt tsk oregano/timian

*

Smelt margarinen i en stegegryde, når den har taget farve vendes kødet heri til det er brunet på alle sider.
Lad kødet blive i gryden og tilsæt ½ l. vand.
Dæmp varmen efter ca 10 min. og lad kødet stege ca. 1 ½ time, det bliver bedst/mest mørt ved gennemstegning.
Tag kødet op og hold det varmt, mens saucen laves af hvad der nu er i gryden tilsat rødvin og fløde.
Smag til med salt og peber og evt. kulør.

Tips:
Kødet skæres i tynde skiver og anrettes på et aflangt/ovalt fad og garneres med lidt af saucen. Server nye kartofler eller bagekartofler,
glasserede perleløg i stride strømme og pandestegte tomater. Afhængig
af årstiden/lysten vælges enten en god bl. salat eller let kogte
grønsager som tilbehør.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (6 stemmer)
Siden er blevet set 9.880 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Nu når nytårsaften er overstået, hvad synes du så om fyrværkeriet?


Effektiv reklame - klik her