Logo

Bostonsteg stegt som vildt

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Bostonsteg er skåret af okse - det er tykkammen. Server gerne stegen med kartofler, salat og en lækker kraftig rødvin. Velbekomme.


1,5 kg Bostonsteg
knust enebær
Bechamel sauce
bouillon
portvin
Maizena

*

Bestil hos din slagter en Bostonsteg på ca. 1,5 kg
Gnid stegen med knust enebær, og brun den i en stor stegegryde.
Tag stegen op og bag en tynd Bechamel sauce i stegefedtet fra stegen.
Justér farven, og smag saucen til med bouillon, salt, peber.
Læg stegen tilbage i gryden, og lad den stege (koge) i saucen til den er
mør. I alt ca. 1 1/2 time.
Læg stegen på et fad, tildækket (for at holde på varmen )
Smag saucen til med 2 sjatter portvin (en til dig og en til saucen), og
juster konsistensen med Maizena, hvis dette er nødvendigt.

1) Kan serveres med Hasselbach kartofler, Waldorff salat, og en
kraftig rødvin.

2) Eller med nye danske kartofler, tyttebær, og hjemmelavet
agurkesalat, og en kraftig rødvin.

Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5.0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 3.595 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Spansk gryderet med oksekød og chorizo - din kogebog på nettetEn god og mættende ret med en dejlig smag af paprika. Du bestemmer selv, om paprikaen skal...
• Kalkunbryst med persilleEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Stegte nudler KoreanskEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Spaghetti med Napoli-sauce + CrespellesEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os