Logo

Boston-bønnegryde

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Denne bønnegryde fra Boston laves blandt andet med bacon og pølser. Retten er let at lave og har utrolig meget smag. Server retten med en grøn salat og brød og så har du dejlig aftensmad for familien.

2 løg

1 tyk skive røget bacon

5 pølser - fx med hvidløgssmag

smør eller margarine

2 ds hvide bønner i tomatsauce

¼ tsk tørret ti­mian

2 spsk koncentreret tomatpuré

Tilbehør: groft brød, salat

*


Hak løget, skær baconskiven i terninger og pølserne i skiver.

Svits det hele godt i smør eller margarine og tilsæt bønnerne med sauce.

Drys med timian og spæd med tomatpureen, der er blandet med 3-­4 spsk vand.

Varm retten godt igennem og server den med brød og salat.

 

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 882 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Kylllngefrikassé med nye grønsager og kartoflerVi har brugt de fine og magre kyllinge-inderfileter til en lækker frikasse med nye...
• Bagt makrel med blomkålsrisBagt makrel er jo virkelig lækkert i sig selv, men det bliver kun endnu bedre af at få...
• Lammekølle med løgsauceEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Kanelblommer med yoghurtKanelblommer med yoghurt er bare den lækreste dessert om efteråret, når de danske blommer...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os