Logo

Hellefisk på risbund

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
400 g hellefisk dybfrost
¼ l. mornay sauce
125 g champignons
1 stortløg
3 dl ris
estragon
olie
1 grønsagsbouillonterning

Kog 3 dl ris med 4,5 dl vand og 1 bouillonterning i 15 minutter ved lavt blus og 15 minutter slukket (eller hvordan du nu foretrækker at koge ris).

Skær løg i halve, tynde skiver og champignons i skiver. Steg løg "blanke" i olie kom estragon i og tilsæt champignons. Efter kort tid (førend champignons/løg tager farve) tilsæt mornay saucen. Lad denne blanding simre lidt.

Kom de kogte ris i et ovnfast fad og læg hellefisk (optøet!) ovenpå. Hæld saucen over og drys med lidt rasp. Kom fadet i ovnen ved 225 º C en halv time.
Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.272 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvem skal være statsminister ved et blåt flertal ved næste valg?


Effektiv reklame - klik her