Logo

Hellefisk på spid

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
600 g hellefisk i store tern
½ kg sherry tomater
¼ kg små forkogte løg
2 grøn peberfrugt i store tern
1 dåse minimajs, drænet

Dressing:
½ dl olivenolie
3 spsk citronsaft
fint hakket persille
lidt knust grøn peber eller rosenpeber

Hellefisk, tomater, løg, peberfrugt og minimajs sættes på spid skiftevis: fisk, tomat, fisk, løg, fisk, peberfrugt, fisk, majs osv. Stop ca. 5 cm fra spid-spidsen.
Dressing røres godt sammen. Fisk og grønsager pensles med dressingen. Grill fisk og grønsager ca. 2-3 minutter på hver side (her er tale om 4 sider). Vurder fisk og grønsager i duft, farve og mørhed. Serveres med friskbagt landbrød, årstidens salat (spidskål, blomkål, squash, friske ærter, bredbladet persille m.v.). Hertil dressing eller sauce efter smag og behag.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.423 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Pølser med kartoffel-sellerimos - Saucisses a la puree de celeri raveEn fransk opskrift som demonstrerer det franske køkken fra sin rustikke side.
• Gryderet med chiliEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Røgede kalkunroserEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Rabarber med sprød butterdejstop og mandlerRabarber er havens første skønne forårshilsen, og de smager dejligt. Det her er ren...
Afstemning
Hvad spiser du til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Smæk insektet!