Logo

Hellefisk på spid

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
600 g hellefisk i store tern
½ kg sherry tomater
¼ kg små forkogte løg
2 grøn peberfrugt i store tern
1 dåse minimajs, drænet

Dressing:
½ dl olivenolie
3 spsk citronsaft
fint hakket persille
lidt knust grøn peber eller rosenpeber

Hellefisk, tomater, løg, peberfrugt og minimajs sættes på spid skiftevis: fisk, tomat, fisk, løg, fisk, peberfrugt, fisk, majs osv. Stop ca. 5 cm fra spid-spidsen.
Dressing røres godt sammen. Fisk og grønsager pensles med dressingen. Grill fisk og grønsager ca. 2-3 minutter på hver side (her er tale om 4 sider). Vurder fisk og grønsager i duft, farve og mørhed. Serveres med friskbagt landbrød, årstidens salat (spidskål, blomkål, squash, friske ærter, bredbladet persille m.v.). Hertil dressing eller sauce efter smag og behag.
Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 2.024 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvem skal være statsminister ved et blåt flertal ved næste valg?


Effektiv reklame - klik her