1 rød peberfrugt 
1 grøn peberfrugt 
1 kg  hellefisk i tykke korte skiver 
1 æggehvide, letpisket 
1,2 dl  Maizena 
1 spsk  soyasauce 
2 spsk  fiskebouillon 
2 spsk  olie 
2 fed hvidløg, knust 
2 tsk  sambal olek 
2 spsk  black beansauce 
5 dl  fiskebouillon 
Salt 
Peber, friskkværnet 
1,2 dl  hakkede ristede cashewnødder 
Skær peberfrugterne i tynde strimler, skær fisken i korte tykke stykker. 
Rør Maizena, æggehvide, soyasauce og fiskebouillon sammen i en stor skål, kom fiskestykkerne i, og bland det godt sammen. 
Varm olien op i en tykbundet pande, kom fiskestykkerne i, lynsteg dem ved jævn varme i 3 - 4 minutter, eller til fisken er gylden og gennemstegt. Tag fisken af panden, og lad det dryppe af på en køkkenrulle. 
Kom peberfrugt, hvidløg og sambal olek i panden. Lynsteg i 2 minutter eller til peberfrugten er blød, kom black beansaucen, fiskebouillon og salt i, og kog det hurtigt op. Kom fisken i og lad den gennemvarme. Drys med nødder og server straks. 
Hertil serveres kogte Jasmin ris.