Logo

Rosenkålsboller

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

500 g svinefars
1 æg
1 spsk grahamsmel
1 finthakket løg
1 dl skummetmælk
16 letkogte rosenkål

Bland det hakkede kød med æg, hvedemel, løg, mælk, salt og peber til en lind grød.
Kog 16 rosenkål halvmøre i letsaltet vand i ca. 10 min.
Form farsen til frikadeller med en spiseske og kom et rosenkål i midten af farsen.
Læg frikadellerne på en varm pande med lidt olie og skub farsen omkring rosenkålen, så den gemmer sig inde i frikadellen.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (6 stemmer)
Siden er blevet set 1.395 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?





Effektiv reklame - klik her