Logo

Helstegt culotte

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 kg culotte
salt, peber
1 fed hvidløg
25 g smør
 
Rids fedtet i rudemønster.
Gnid kødet med salt, peber og et fed overskåret hvidløg.
Læg det på ovnristen over bradepanden og fordel smørklatter over.
Sæt kødet midt i ovnen ved 225ºC i ca. 10 min.
Dæmp varmen til 110ºC og videresteg kødet til et stegetermometer viser
55ºC.
Tag kødet ud, og lad det hvile tildækket til stegetermometret står på 62ºC.
Temperaturen på kødet stiger nemlig 5-8ºC under hviletiden.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 1.910 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?






Effektiv reklame - klik her