Logo

Helstegt fransk poulard

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder


#

1 stor poulard
2-3 hele hvidløg
10 sorte peberkorn
1 laurbærblad
1 stor kvist timian
2 tsk groft middelhavssalt
bagepapir
*


Gnid poularden indvendig med salt og fyld den med hvidløg, laurbær, timian og peberkorn.

Bare del hvert af løgene i fed, lad feddene beholde skallen på og så ind i poularden med dem.

Det lyder voldsomt, men resultatet bliver meget delikat og ikke spor hidsigt...


Tag et rigeligt stort stykke bagepapir.
Gnid det med smør eller olie, læg poularden med brystet nedad på bagepapiret og pak den godt ind.
Læg den indpakkede poulard i et ovnfast fad og bag den i ovnen ca. 50 min. ved 225 °C.
Resultatet er en poulard der både er stegt og bagt og kød, der har taget smag af alle krydderierne indeni.
Partér poularden og anret det saftige kød i et fad og hæld stegeskyen over.
Anden sauce er unødvendig.

Tilbehør:
Groft brød eller Hasselback-kartofler og en frisk salat - så er succesen hjemme.




 

Facebook
Opret din egen Kogebog Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.389 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?