Logo

Helstegt kalvebov - i trykkoger

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
6 Personer. Stegetid i trykkoger: 45 min.

# Ingredienser

1½ kg kalvebov
salt og peber
500 g grofthakkede tomater
4 spsk smør
1 dl halvtør hvidvin
3-4 friske, hakkede salvie blade eller 1 tsk tørret
250 g skalotteløg
250 g grønne bønner

* Tilberedning

Gnid kalveboven på alle sider med salt og peber.
Lad smørret blive gyldent i trykkogeren.
Brun kalveboven på alle sider.
Kom tomater og hvidvin i og tilsæt salvien.
Læg låg på gryden og bring den på tryk.
Lad retten stege i 45 min.
Rist imens de pillede skalotteløg i lidt fedtstof.
Tag trykket af gryden, hurtigt eller langsomt.
Kom bønner og skalotteløg i retten.
Lad det koge uden låg i 5 min.
Smag til med salt og peber.
Skær kødet i pæne skiver ved serveringen og byd grønsags skyen til sammen med løse ris.


  
Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (6 stemmer)
Siden er blevet set 2.632 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Skal Roskildefestivalen være politik eller musik? I år vil de fejre solidaritet med Palæstina. Er det foreneligt med musik?



Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her