Logo

Helstegt kalvefilet

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
1 ¼ - 1 ½ kg kalvefilet

Kødstykket kan snøres som en rullepølse, så det holder sig buttet og saftigt. Kødet brunes hurtigt på alle sider og lægges på et smurt folie, der pakkes omkring kødet. Pakken lægges på ovnristen over bradepanden og stilles i forvarmet ovn ved 200º i ¾ time. Foliepakken står uåbnet ¼ time før udskæringen, så kødsaften får tid til at stivne i kødet. Tynde skiver kalvefilet kan garneres med franske eller kogte, smørvendte kartofler og 1-2 slags grønsager. Skysauce, evt. med champignoner eller oliven serveres til.
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Facebook
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 4.530 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?