Logo

Helstegt kalvehjerte

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 kg kalvehjerte
groft salt
peber
1 bdt persille
1 kvist frisk løvstikke eller 1 tsk tørret
1 kvist frisk timian eller 1 tsk tørret timian
1 skalotteløg
1 gulerod
20 g fedtstof
2-3 dl vand eller kalvebouillon
evt. lidt jævning

Skyl og rens det grundigt ved at krænge "vrangen" ud eller få slagteren til at hjælpe. Fjern årestammer og sener. Dup hjertet med papir fra køkkenrulle. Drys lidt salt og peber ind i hjertet. Kom persille i. Saml hjertet og fæstn med kødnåle. Rens og skær løg og gulerod i fine stykker. Smelt fedtstoffet i en gryde. Brun hjertet, kom løvstikke, timian, løg, gulerod og væde ved. Lad hjertet småstege i ca. 2 timer. Tag hjertet op af gryden. Fjern kødnålene. Jævn skyen lidt og smag den til.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.626 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her