Logo

Helstegt kalvelever

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
1 kg kalvelever valgt så lys som muligt
8 tomater
4 løg
100 g bacon
250 g champignon
2 fed knust hvidløg
timian
olivenolie

Brun leveren i olivenolie på en pande eller i en jerngryde. Krydr med salt og peber. Kom stegen i ovnen og steg ca. 25 minutter ved 200º. Lad den hvile tildækket 10 minutter før den skæres ud.

Skære baconen i tern og brun dem i gryden. Pil og skær løget i store tern. Sautér dem møre sammen med baconen, timian og knust hvidløg. Skær champignon i skiver og kom dem ved. Del tomaterne, pres eller skrab indmaden ud, og skær så tomatkødet i grove tern. Kom tomatkødet ned til champignonerne og varm blandingen igennem.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 4,7 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.794 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Bosnisk lammekødsret - KapmaKapma er en spændende ret med lammekød, der stammer fra Balkan. Retten serveres med...
• Makaronifad med ostEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Chettinad peberkyllingEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Aspargessuppe, Mørbradbøffer og ÆggelikørsnitterAspargessuppe med sprødstegt karrykylling, Mørbradbøffer med rabarber og kagen til alle de...
Afstemning
Hvad spiser du til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Smæk insektet!