Logo

Helstegt kalvelever med squashpuré

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
700 g kalvelever
2 spsk hvedemel
Salt
peber
4 spsk smør
2 spsk olie
125 g skalotteløg
1 gulerod
1 skive knoldselleri
1 1/2 dl halvtør hvidvin
2 dl piskefløde
150 g røget bacon i skiver

Squashpuré:
250 g squash
2 æbler
1 løg
2 spsk olie
2 spsk smør
Salt
peber

Fjern hinderne fra leveren. Vend leveren i salt og peberblandet hvedemel. Pil løgene og skær gulerod og selleri i små tern. Lad smør og olie blive varmt på en pande og brun leveren heri på alle sider. Tag den op og læg den i et ovnfast fad. Svits løg, gulerødder og selleri og spæd med vin og piskefløde. Smag til med salt og peber. Hæld det over leveren og læg baconskiver på leveren. Sæt fadet i en 200º varm ovn i 40 minutter.

Squashpuré:
Skær squash, æbler og løg i små tern. Sauter det ganske kort i olie i en gryde. Lad det simre 15 minutter og blend massen og tilsæt smør. Varm det igennem og smag til med salt og peber.

Skær leveren i skiver og garner med grønsager.
Server squashpuréen til.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.158 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Gratineret hvidkålsfadEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Rimmet torsk med gyldne valnødder, ørredrogn og saltet selleriEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• GrønsagsfrikasséEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Den HimmelskeEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os

Smæk insektet!