Logo

Helstegte svineskanke

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
Arbejdstid: 20 min. Koge- og stegetid: 1 1/2 time Ikke fryse-egnet
(6 personer)

1 lille svineskank pr. person
2 tsk salt pr. liter vand
3 porrer
3 gulerødder
timian
5 hele peberkorn
2 laurbærblade
Tilbehør:
kogte kartofler
en god blandet salat

Kog svineskankene i vand tilsat grønsager og krydderier.
Lad dem koge ved svag varme 1 time.
Tag grønsagerne op, efterhånden som de er kogt.
Tag skankene op og lad dem dryppe godt af.
Rids sværen og sæt skankene i ovnen ved 250ºC i 20-25 min., eller til de er gyldne og sprøde.
Server de kogte grønsager til sammen med kogte kartofler og en god blandet salat.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.596 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• LammekamEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Braiseret kalvespidsbryst med porrer og kartoflerHer er opskriften på en komplet og lækker ret: braiseret kalvespidsbryst med porre,...
• Marineret oksefilet, grillede søde kartofler og kold urtesauceEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Kokosis med ristet kokosEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os