Logo

Hjerteragout i soya-vinaigre

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 kalvehjerte
400 gram miniløg
3 røde chili
6 spsk vineddike
7-8 dl vand
1 spsk sukker
lidt smør
6 spsk soyasauce
6-8 tomater
 
Persilleris:
6 dl ris
2 forårsløg
1 bundt persille
salt
olie
 
Læg et snit i hjertet, så skillevæggen gennemskæres.
Skyl det godt, og skær årestammer og sener væk.
Skær kødet i 2 cm tykke strimler.
Dup med køkkenrulle og brun dem ad 2 gange i en gryde med lidt fedtstof.
Hæld vand ved og tilsæt salt og peber.
Kog under låg i ca. 30 minutter.
Giv løgene et opkog i vand og pil dem.
Rens chili for kerner og hak den fint, brun derefter løg og chili i en gryde.
Drys sukker på og lad det karamelisere.
Hæld vineddike og soya i gryden og lad det koge ned til det halve.
Tilsæt hjertestrimlerne, med den suppe de har kogt i, og kog i 5-7 minutter.
Rør eventuelt lidt saucejævning i og kog saucen igennem.
Skold tomaterne og træk skindet af, skær derefter hver af tomaterne i
6-8 både, og giv dem et opkog i retten.
Smag til med salt, peber og sukker før serveringen.
Serveres med løse persilleris.
 

Persilleris: Kog risen efter anvisningen på pakken.
Rens forårsløg, og snit dem i skrå skiver.
Svits dem i olie, og rør risene i sammen med den skyllede og hakkede
persille.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 2.091 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad synes du om de nye skruelåg der skal sidde fast?


Effektiv reklame - klik her